Behind the scenes aneb backstage z focení nové kolekce

Focení nové kolekce je pro nás jeden z pomyslných vrcholů roku. Znamená to totiž, že jsme veškerou práci na nových produktech dovedli do úspěšného konce. Když se fotí nové kousky, střih je vyladěný, ty nejlepší materiály vybrané a před námi je už proces výroby, u oblečení tedy poctivé šití v dílně ve východních Čechách.

Jako obvykle jsme se sešli v menším týmu, který zajišťuje vše, co je na focení potřeba. Profesionální modelku, fotografku a make up artistku doplňují tři páry rukou, které se starají o video produkci, organizaci a hladký průběh celého dne.

Víme, že dokonalé fotografie a videa jsou pro vás, kdo si kousky prohlíží a objednávají, stěžejní. Snažíme se tedy pokaždé o nejen kvalitní, ale i užitečné záběry. Tak, abyste si na nich mohli střih do detailu prohlédnout z různých úhlů.

Během celého dlouhého dne dbáme nejen na co nejlepší výsledky, ale také na příjemnou atmosféru a zážitek všech zúčastněných. V pozadí tak nesmí chybět pohodový playlist, v zákulisí dostatek vody a kávy, zdravé svačinky i čerstvý oběd. Krátké pauzy na občerstvení nám pomáhají v udržení dobré nálady i koncentrace!

Den, kdy fotíme novou kolekci, je pro nás plný radosti - z toho, že vám kousky už brzy ukážeme, i z pomyslného dokončení několikaměsíční mravenčí práce jejich ladění do dokonalosti. Doufáme, že se naše nadšení i skvělá atmosféra v ateliéru odráží i do samotných fotografií. Už teď se těšíme zase na příště.