Představujeme kolekci šperků

Šperky vnímáme nejen jako ozdobu každého outfitu, ale také jako podporu přirozeného sebevědomí. Proto jsme od počátku věděli, že naše šperky budou z těch nejkvalitnějších, precizně zpracovaných materiálů, abyste se s nimi cítili co nejlépe. Zvolili jsme 14 karátové žluté zlato a lab-grown diamanty (o nichž se více můžete dozvědět v tomto článku), protože věříme, že právě spojení diamantů a zlata je tím, co dokáže příjemný pocit sebevědomí podtrhnout. Šperky této kvality a designu jsou navíc rozumnou investicí, protože Vás budou zdobit po zbytek života. Ne nadarmo se říká, že zlato a diamanty jsou věčné. 

Stejně jako u všech ostatních Ariette produktů, také u kolekce šperků si zakládáme na těch nejkvalitnějších materiálech a dokonalém zpracování s ohledem na etiku práce i udržitelnost. Všechny naše šperky jsou vyrobeny v New Yorku a jsou navrženy jako minimalistické a elegantní doplňky, které můžete vzájemně kombinovat a vrstvit podle toho, jaký look zrovna oblékáte. 

Věříme, že šperky se mají nosit každý den, i přesto, že se může stát, že na nich v průběhu let zůstanou stopy nošení. Malé škrábance nebo oděrky jsou jen známkou toho, že s vámi vaše šperky prožívají běžné i nezapomenutelné životní chvíle. Pokud budete dodržovat pár jednoduchých zásad při péči o šperky, vydrží vám navěky. 

  • Kdykoli si vzpomenete, po sundání šperky jemně otřete suchým, měkkým hadříkem pro odstranění zbytku kosmetických přípravků, mazu nebo potu.

  • Šperky si raději sundávejte před koupáním v chlorované vodě, stykem s chemikáliemi (např. při úklidu), sportovním výkonem nebo před použitím kosmetických přípravků. 

  • Pokud po čase zlato ztratí lesk, můžete ho vyleštit bavlněným hadříkem nebo speciální vatou z klenotnictví. V průběhu let můžete zvolit také profesionální čištění.

  • Diamanty můžete jednou za čas opatrně očistit navlhčeným hadříkem nebo teplou vodou.