ARIETTE V SHOP UP STORIES

Po více než dvou letech jsme se konečně rozhodli vyslyšet Vaše přání - naše kousky si budete moci osobně prohlédnout a vyzkoušet! Od pondělí 16. října najdete v designovém obchodu Shop Up Stories náš speciální Ariette koutek. 

Pokud si chcete před nákupem osahat materiály, vyzkoušet velikosti nebo prostě jen na vlastní kůži vybrat, jaký Ariette kousek je TEN Váš, stavte se v Shop Up Stories na Vinohradech. Prostředí obchodu je komorní a moc příjemné, k nákupu si můžete objednat skvělou kávu, v soukromí zkušební kabinky pak budete mít dostatek času a prostoru nákup promyslet a vybrat pro sebe to nejlepší. 

Na místě najdete naše základy šatníku, ale i vybrané sezónní kousky, které si s radostí můžete rovnou odnést domů. 

Věříme, že díky osobnímu zážitku při nákupu Vám Ariette kousky budou v šatníku dělat ještě o něco větší radost! V Shop Up Stories nás najdete až do konce letošního roku během otevírací doby, tedy každý den kromě neděle. Aktuální otevírací dobu najdete na webu Shop Up Stories. Těšíme se, že s námi své zážitky z návštěvy prvního Ariette pop upu budete sdílet na Instagramu s označením @ariette!